RING OSS -

Garageportar Västerås

RING OSS -

Garageportar

Behöver du nya garageportar i Västerås till villan, fritidshuset eller bostadsrättsföreningen? Anlita oss så hjälper vi dig med allt, från val av rätt garageport till montering och eventuella snickeriarbeten som uppstår i samband med garageportsmonteringen.

Vad erbjuder vi mer än garageportar?

Vi erbjuder alltid garageportsmotor som tillval vid köp av våra garageportar i Västerås. Tillbehör som handsändare, kodlås, appstyrnig med mera finns till alla våra motorer. Du kan även teckna ett serviceavtal med oss så sköter vi underhållet av din garageport i Västerås. Du väljer själv om du vill ha service vid behov eller ett avtal med löpande service och underhåll i förebyggande syfte. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder.

Vi hjälper även till med felsökning om det skulle uppstå något krångel. Våra duktiga tekniker hjälper dig på plats med felsökning och service på din garageport i Västerås. Behöver vi byta ut eller reparera någon del har vi reservdelar till alla våra garageportar i Västerås i lager, så det är snabbt fixat.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Vi erbjuder även kostnadsfria hembesök för konsultation och ger alltid 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker när du köper garageportar i Västerås av oss.

Anlita oss för nya garageportar

Våra garageportar i Västerås är utvecklade för det nordiska klimatet, och efter 15 år i branschen vet vi vilka garageportar som håller måttet. 

Vi hjälper dig hela vägen från första förfrågan och val av produkt, till mätning och montering av garageporten. Vi gör kostnadsfria besök i hela Mellansverige och våra erfarna montörer ser inte bara till att du får en säker installation av din garageport, de hjälper dig även med anslutande snickeriarbeten och anpassar garageöppningen så den blir perfekt.

Om golvet i öppningen är skevt eller i dåligt skick gjuter vi om det så den nya garageporten tätar ordentligt. När jobbet är klart tar vi givetvis hand om den gamla garageporten eller dörren, så behöver du inte tänka på det.

Vilken typ av garageportar passar dig?

Vi har ett stort utbud av garageportar. Här är några av de garageportar i Västerås som vi erbjuder:

Takskjutportar – takskjutportar består av horisontella sektioner av galvaniserad stålplåt, fyllda med polyuretanskum. Våra takskjutportar kan du få millimeteranpassade samt i en mängd olika modeller och kulörer. De kräver väldigt lite utrymme och har en flexibel skenlösning, vilket gör att de passar i princip i alla garage.

Vipportar – vipportar består av ett stort blad som viker upp sig taket. Ytskiktet går att få i trä, metall eller hårda MDF-skivor.

Slagportar – slagportar består av två sidohängda halvor, där den ena sidan fungerar som en vanlig dörr och den andra sidan låses med en spanjolett. De finns i trä alternativt och i olika typer av stålplåt, och kommer i olika utföranden och färger. 

Panelerna i våra garageportar i Västerås är byggda av förzinkade och lackerade stålplåtar, isolerade med freonfritt polyuretanskum. 

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller mer information om garageportar i Västerås!