RING OSS - 021-372 46 75

Garageportar Västerås

RING OSS - 021-372 46 75

Om oss

Välkommen till Portakuten! Vi arbetar endast med de bästa produkterna och våra garageportar i Västerås är utvecklade för det nordiska klimatet.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du vill köpa garageportar i Västerås.

Var trygg med våra garageportar

Vi startade 2011 under namnet Bobbit AB och har över 10 års erfarenhet inom portbranschen. Vi har jobbat med de flesta fabrikaten för industri- och garageportar i Dalarna. Idag säljer och monterar vi framförallt säkra och kvalitativa garageportar i Dalarna från tillverkarna Hörmann och Ajab.

Vi har många års erfarenhet av försäljning och montering av garageportar i Västerås. Vi hjälper dig med alla mätningar och allt arbete, som eventuella ombyggnationer och justeringar, i samband med installationen av din nya garageport.

Vi erbjuder automatik och tillbehör till alla garageportar i Västerås, som vi säljer. När jobbet är klart tar vi med den gamla garageporten eller dörren, så du slipper fundera över vad du ska göra med den.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).