RING OSS - 021-372 46 75

Garageportar Västerås

RING OSS - 021-372 46 75

Om oss

Kontakta oss om garageportar i Västerås

Portspecialisten i Örebro grundandes 1994. Tomas Lundqvist förvärvade bolaget 2009 och 2015 kom Oskar Lundqvist och Johan Stehr in i verksamheten. Vi arbetar endast med de bästa produkterna och våra garageportar i Västerås är utvecklade för det nordiska klimatet.

Var trygg med våra garageportar

Vi har många års erfarenhet av försäljning och montering av garageportar i Västerås. Vi hjälper dig med alla mätningar och allt arbete, som eventuella ombyggnationer och justeringar, i samband med installationen av din nya garageport.

Vi erbjuder automatik och tillbehör till alla garageportar i Västerås, som vi säljer. När jobbet är klart tar vi med den gamla garageporten eller dörren, så du slipper fundera över vad du ska göra med den.

För att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med ditt köp ger vi dessutom 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Vi erbjuder serviceavtal på alla våra produkter och garageportar i Västerås.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation om du vill köpa garageportar i Västerås.